Over lease

Wij vinden het belangrijk om u, als klant, een totaalpakket aan te kunnen bieden. Daarom bieden we u naast aan- en verkoop, reparatie en onderhoud ook de mogelijkheid om uw financiële autozaken voor u te regelen in verschillende financiële vormen. Zo kunt u bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto.

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt de auto door u gekocht, gefactureerd en tenaamgesteld. Daarbij moet de investering van de auto worden geactiveerd worden op uw bedrijfsbalans. Bij deze vorm van lease bent u zelf verantwoordelijk voor de wegenbelasting, onderhoud, verzekering, etc. Het aankoopbedrag wordt gedeeltelijk of volledig gefinancierd bij Henri van Haarlem en wordt maandelijks door u afgelost.

Operational Lease

Bij Operational Lease wordt de auto niet weergegeven op de bedrijfsbalans. De auto  wordt door ons gekocht en maandelijks door u bij ons afgelost. Tijdens de looptijd van uw leasecontract regelt uzelf het onderhoud, de reparatie en verzekeringen. Hierdoor heeft u inzicht en grip op uw variabele kosten.

Full Operational Lease

U kunt ook kiezen voor Full Operational Lease. Hierbij worden alle gebruikskosten opgenomen in het leasecontract zoals, verzekering, onderhoudskosten, reparatiekosten, afschrijving, ect. En least u zorgeloos een auto bij ons met hoogstaande service. Op deze manier kunt u uw geld en tijd maximaal investeren in uw bedrijf.

Heeft u vragen, wensen of een auto nodig? Neem dan contact met ons op via 0488 - 45 40 00, via onderstaand contactformulier. Of kom gezellig langs dan bespreken wij uw wensen onder het genot van een bakje koffie.

 

Info